Bemutatkozás


Mivel foglalkozunk?

BTL reklámberendezések, reklámeszközök, gépgyártási, építőipari célú egyedi fém, acél- és összetett anyagú szerkezetek tervezése, gyártása, beépítése.

Az ügyfél álmára alapozott egyszerű, esztétikus, a célnak leginkább megfelelő, pénztárca kímélő termék design.

Évtizedes szakmai tapasztalat, piacismeret, mérnöki szaktudás támogatja a gyártást és kivitelezést.

Folyamatosan figyelemmel kísérjük termékeink szereplését és örülünk a visszatérő ügyfeleink bizalmának.


Kik vagyunk?

Cégünk 1993-óta foglalkozik acélszerkezetek és egyedi gépek gyártásával, valamint egyedi fémszerkezetek és lakatosmunkák kivitelezésével. Tervezéstől a gyártásig, – a szállítástól az beszerelésig, – teljeskörűen vállalunk megrendeléseket és szolgáljuk ügyfeleinket az apró reklámeszközöktől az ipari csarnokszerkezetekig. Legfontosabb megrendelései multinacionális cégektől érkezetek és magyar családi vállalkozásként sikerült megfelelnünk a legmagasabb technológiai elvárásoknak is.
Szakmai hátterünket gépészmérnök csapatunk adja. Gépparkunk lehetővé teszi az egyedi gyártások egyszerű és gyors kivitelezését jó minőségben. Minden megrendelést egyedi szakmai kihívásnak tekintünk. Motivációnk, hogy ügyfeleink álmait elképzelésüknek megfelelően a legmagasabb szakmai színvonalon megvalósítsuk. Folyamatos technológiai fejlesztésekkel megyünk elébe a növekvő ügyfélelvárásoknak, és keressük a legmagasabb minőséget biztosító költséghatékony megoldások optimumát.

Partnereink

Az elmúlt években számos piacvezető ügyféllel sikerült magas szintű partneri kapcsolatot kialakítanunk, melyeknek büszkék vagyunk.