Kerítések, kapuk, korlátok, rácsok


Tervezése gyártása és kihelyezése.

Kerítés, kapu, állatkennel

Általános, vagy saját tervei alapján vállalunk kerítés vagy kapu gyártását – legyen fából, vagy vasból, avagy legyen normál, rozsdamentes, tüzihorganyzott vagy galvanizált acélszerkezet. Kis- és nagykapu, úszókapu, tolókapu vagy nyílókapu tervezését, gyártását és beépítését is vállaljuk. Elképzelései alapján megtervezzük, legyártjuk, majd beépítjük.


Korlátok bel- és kültérre

A beltéri és kültéri korlátok esetében is a biztonság a legfontosabb. A korlátokat biztonsági előírások szerint, strapabíró anyagból készítjük, szinterezéssel is. A kültéri korlátok esetében a horganyzott korlátokat ajánljuk, amik egy egész életen át tartósak, legyen az bérházakba belső udvari korlát, erkélykorlát vagy lépcsőkorlát.


Ajtó- és ablakrácsok

Védje lakását, házát az illetéktelen behatolóktól! Irodákba, bérházakba, lakásokba és családi házakba egyaránt. Az ajtó- és ablakrácsok elsődleges funkciója a védelem, de fontos, hogy funkcionalitása mellett illeszkedjen az épület stílusához, és esztétikus legyen. Egy stílusos, minőségi anyagból készült ajtó- vagy ablakrács nemcsak védelmet nyújt, hanem az ablakok, ajtók dísze is lehet. Elképzelései alapján – és a biztosítók előírásainak megfelelően – megtervezzük, legyártjuk, majd beépítjük ajtó-és ablakrácsait.


Előtetők, fedett teraszok, kerti tartószerkezetek, pergolák, lugasok

Óvja házát, bejáratát a csapadéktól. Alakítson ki szabadtéri, esőmentes „nappalit” teraszán, erkélyén; futassa rózsáit, szőlőjét időtálló, esztétikus támszerkezetre. Megtervezzük, legyártjuk, és megépítjük a megálmodott előtetőt, lugast.